Huidverjonging in Mechelen

DIX ANS PLUS JEUNE SANS CHIRURGIE !

Zoekt u naar een goede huidspecialist voor huidverjonging in Mechelen of in regio Antwerpen? ES-Clinic heeft meerdere behandelingen voor huidverjonging die uw huid er weer zo glad en strak laten uitzien als toen u jonger was, en dit zonder chirurgie. Dankzij ons blijft uw uiterlijk eeuwig jong!

Vragen over onze behandelingen?

huid ES - clinic

De beste behandelingen voor huidverjonging in Mechelen en Antwerpen

Veel mensen zien ertegenop om ouder te worden door de uiterlijke veranderingen die dat met zich meebrengt. Nochtans bestaan er de dag van vandaag voldoende behandelingen die uw huid aanzienlijk verbeteren na slechts één behandeling, en dit voor een zeer degelijke prijs. In onze medische huidkliniek in Mechelen, in de provincie Antwerpen, kunt u terecht voor traditionele botox, maar ook voor andere behandelingen zoals plasma lifting, 7D HIFU, Carboxy CO2-therapie of een vampire facelift. Al deze ingrepen hebben spectaculaire resultaten, en het beste nieuws is dat u er niet eens voor onder het mes moet! Meer info over onze behandelingen voor huidverjonging vindt u op een andere pagina. Als ware huidspecialist bieden wij natuurlijk nog veel meer diensten aan dan enkel huidverjonging in onze kliniek in Mechelen. Zo voeren wij huidanalyses uit en bieden wij behandelingen op maat aan voor huidverbetering. Ook laserontharing behoort bijvoorbeeld tot ons aanbod. Voor al uw huidproblemen in regio Antwerpen komt u het best naar ons!

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in een behandeling voor huidverjonging in Mechelen? Kom dan eens langs voor een intakegesprek. Een afspraak maakt u telefonisch op het nummer 015262626, online op het e-mailadres info@es-clinic.be of via ons online contactformulier. Dankzij onze gunstige ligging nabij het station van Mechelen-Nekkerspoel is onze kliniek gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Antwerpen of elders in Vlaanderen. Er is dus geen enkel excuus om niet voor ons te kiezen!

Contacteer ons

fr_BEFrench