Huidspecialist in Mechelen

DIX ANS PLUS JEUNE SANS CHIRURGIE !

Bent u op zoek naar een goede huidspecialist in Mechelen of regio Antwerpen? Dan zit u goed bij ES-Clinic. Ons team van huidspecialisten biedt vele soorten huidbehandelingen aan om uw huid er beter en jonger te laten uitzien, en dit zonder chirurgie. U zult versteld staan van het resultaat!

Vragen over onze behandelingen?

huid ES - clinic

De beste huidspecialist in Mechelen en Antwerpen

Het is niet gemakkelijk om de juiste huidspecialist te vinden voor uw huidproblemen. Bij onze medische huidkliniek te Mechelen, in de provincie Antwerpen, zit u sowieso goed, want wij bieden een heus scala aan behandelingen aan. U kunt bijvoorbeeld bij ons uw acne laten behandelen door een medische peeling te ondergaan, of uw huid er jonger laten uitzien met behulp van microneedling. Maar ook ingrepen zoals botox en laserontharing en zelfs medische tatoeages voeren wij uit. Wij helpen u dus met werkelijk al uw huidverbetering, en dit voor een zeer redelijke prijs. U kunt er bij ons ook op rekenen dat wij grondig naar u luisteren en een uniek traject voor u uitstippelen aan de hand van uw noden en wensen. We willen immers niet minder dan het beste resultaat behalen. Zodoende durven wij onszelf de beste huidspecialist in Mechelen en Antwerpen te noemen.

Kies voor een mooie huid

Wilt u snel van uw huidproblemen af geraken en wilt u dus snel een afspraak maken met een goede huidspecialist? Bel ons dan op het nummer 015262626 of stuur een e-mail naar info@es-clinic.be voor een eerste afspraak in onze kliniek in Mechelen. We zitten vlak bij het station van Mechelen-Nekkerspoel, dus we zijn gemakkelijk te bereiken vanuit heel de provincie Antwerpen of zelfs elders in Vlaanderen. U kunt ook altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier. Hopelijk tot snel!

Contacteer ons

fr_BEFrench