Huidverbetering in Mechelen

DIX ANS PLUS JEUNE SANS CHIRURGIE !

Bent u op zoek naar een huidkliniek die aan huidverbetering doet in Mechelen of elders in regio Antwerpen? ES-Clinic helpt u graag verder. Wij bieden een ruim scala aan behandelingen aan om uw acne, littekens, pigmentvlekken of andere onregelmatigheden van de huid te minimaliseren. Dankzij ons straalt uw huid als nooit tevoren!

Vragen over onze behandelingen?

huid ES - clinic

De specialist in huidverbetering in Mechelen en Antwerpen

Een mooie huid hebben, is voor veel mensen erg belangrijk. Jammer genoeg is dit niet altijd een vanzelfsprekendheid. De natuur kan u immers een stevig handje tegenwerken. Onze medische huidkliniek in Mechelen, provincie Antwerpen, heeft gelukkig een heel aantal behandelingen die leiden tot huidverbetering. Van carbonpeeling en andere peelings tot microneedling of zelfs cupping, wij hebben alle technieken onder de knie om uw huid zuiver, mooi en gezond te maken. Of u nu naar ons komt om uw acne te laten behandelen, of juist om pigmentvlekken te laten behandelen, wij kunnen u vast en zeker verder helpen. U zal versteld staan van het resultaat. Ook voor huidverjonging hebben wij een ruim aanbod aan behandelingen. Wilt u er graag tien jaar jonger uitzien zonder chirurgie? Voor onze huidkliniek in Mechelen, nabij Antwerpen, is dit geen probleem. Wij helpen u met werkelijk alle huidverbetering!

Laat uw huid opnieuw stralen

Wilt u graag een behandeling voor huidverbetering ondergaan bij ons in Mechelen? Bekijk dan snel ons aanbod aan behandelingen voor huidverbetering en neem contact met ons op voor een afspraak. U kan ons bereiken op het nummer 015262626, via het e-mailadres info@es-clinic.be of via ons contactformulier. We bespreken dan welke behandeling het meest geschikt zou zijn voor uw huidklachten. Onze kliniek is handig gelegen vlak bij het station van Mechelen-Nekkerspoel, dus u geraakt er vlot vanuit heel Antwerpen, of zelfs elders in Vlaanderen. Hopelijk zien we u snel!

Contacteer ons

fr_BEFrench