ICE SCULPTOR

De Ice Sculptor samen met Bodyshock van Mesoestetic® Pharma Group is een uniek en exclusief totaalconcept voor een niet-invasieve behandeling van het plaatselijk vetweefsel in het lichaam.

HET ALTERNATIEF VOOR LIPOSUCTIE

es clinic 02 00035 | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen

Voor wie is de Ice Sculptor de ideale methode?

Voor iedereen die zijn of haar silhouet opnieuw plaatselijk vorm wil geven en een oplossing wil vinden voor die onsierlijke en ongewenste vetophopingen. Overtollig vetweefsel is een welvaartsziekte die een aanzienlijk gezondheidsrisico inhoudt.

Er zijn verschillende methodes om het vet dat zich bij voorkeur nestelt op 6 strategische delen van het lichaam (benen, buik en zijkanten, billen, armen, dubbele kin, knieen en borsten), aan te pakken. 

Cryolipolyse is zonder twijfel de minst invasieve en meest doeltreffende aanpak die de mooiste resultaten oplevert op zones zoals heupen, buik- en rug vet kan de Ice Sculptor verbluffende resultaten opleveren. Een prachtig en veilig alternatief voor een ingrijpende ingreep zoals liposuctie!

Hoe werkt het?

Door gecontroleerde koeling worden vetcellen afgekoeld tot ze kristalliseren. Daarna worden deze vetcellen opgelost door het normale metabolisme en verlaten ze het lichaam op natuurlijke wijze.

Om dit drainageproces te stimuleren, wordt de cliënt aangeraden veel water te drinken en eventueel gebruik te maken van sauna en het Cocoon behandelingssysteem om door middel van transpiratie te detoxen en afvalstoffen af te voeren.

Voor nog betere en snellere resultaten werkt ES Clinic® met een uniek en winnend concept door de aanvulling met de homecare producten van de Bodyshock lijn en de voedingssupplementen van Mesoestetic® (night reducer, slim up reducer, reducerpills)
-De Bodyshock producten zijn het resultaat van doorgedreven wetenschappelijk onderzoek en danken hun werking aan ultra-geconcentreerde actieve ingrediënten.

De Grascontrol ampullen op hun beurt helpen om het drainageproces te versnellen en zo efficiënter afvalstoffen en vetcellen af te voeren. Door deze behandelingen te combineren, wordt een sneller en efficiënt resultaat bereikt en kunnen al 3 weken na de behandeling foto’s genomen worden van de resultaten wat andere cryo apparatuur pas na 2 maanden kan realiseren.

123.jpg | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen

UNIEK & EXCLUSIEF TOTAALCONCEPT

E 5 | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen

UNIEKE RESULTATEN:

nl_BEDutch