Huidverjonging

TIEN JAAR JONGER ZONDER CHIRURGIE

PLASMA

Sans titre 1 3.png | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen

PLASMA LIFTING HUIDVERSTRAKKING

De Plasma Lifting wordt gebruikt voor het verstrakken van de huid rondom de ogen en het verminderen van rimpels.

De behandeling bestaat uit het geven van kleine pulsen. Deze pulsen gaan de huid “verdampen” waardoor de huid krimpt en strakker wordt.

Voor de behandeling verdoven we de huid zodat u de pulsen minder gaat voelen. De behandeling is zeer snel waardoor het niet als heel pijnlijk wordt ervaren.

Na de behandeling blijven er kleine donkere puntjes aanwezig. Deze blijven ongeveer 5 tot 11 dagen staan. De dag na de behandeling kan ook zwelling optreden. De zwelling is normaliter na 3 a 4 dagen volledig weg.

Wij voeren de behandeling uit op de oogleden, kraaiepootjes, fronsrimpel, lip- neusplooi, mondrimpels & voorhoofd.

Heb je interesse in een Plasma Lifting? Kom dan zeker even langs voor een intake gesprek. Hierbij beantwoorden we al je vragen.

7D HIFU

De  7D HIFU-behandeling is een face of body lift zonder snijden of plastische chirurgie. Dit is de nieuwste niet-invasieve technologie voor huidverbetering, huidverstrakking, huidlifting en rimpelvermindering. Met de  7D HIFU is het liften van de hals, gelaat en decolleté relatief eenvoudig uit te voeren. Er is nauwelijks hersteltijd en de behandeling wordt over het algemeen goed verdragen

HIFU staat voor High Intensity Focus Ultrasound. De 7D HIFU levert direct de ultrasone energie aan de huid en onderhuids weefsel dat het collageen van de huid kan stimuleren en vernieuwen. Waardoor vervolgens de textuur van de  huid kan verbeteren en verslapping van de huid kan verminderen.

Image1.jpg | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen

HOE WERKT 7D HIFU-BEHANDELING?

BEHANDELZONES

UNIEKE RESULTATEN :

kleine zone € 175

grote zone € 250

  • lichte roodheid
  •  lichte zwelling maximaal 24 uur

gedurende 24u niet wassen met heet water/ gezicht met lauw water.
gedurende 2 weken geen laser, rf behandeling, cryolipolyse of massage, geen blootstelling aan zonnebank of zonnebaden

CO2 THERAPIE

Logo es-clinique

ARBOXY CO2 THERAPIE – GEEF JOUW HUID WEER ENERGIE

Deze verjongingsmethode is erg populair bij klanten die de effecten van veroudering willen tegengaan. De behandeling werkt stimulerend op de doorbloeding, geeft een liftend effect, verbetert zichtbaar de textuur van de huid en u ziet de energie weer toenemen.

WAT IS CARBOXY?

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. Het is een innovatieve naaldvrije therapie waarbij kooldioxide rechtstreeks in de huid wordt gebracht. Zodra koolstofdioxide in de huid is geabsorbeerd, zet het de rode bloedcellen aan om meer zuurstof af te geven.

Deze non-invasive revolutionaire Carboxy CO2 Therapie is een uiterst veilige methode om de huid te verjongen, te verbeteren, te hydrateren en de bloedsomloop te stimuleren.

Na 1 behandeling ziet uw huid er aanzienlijk helder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit.

DEZE BEHANDELING IS ZEER EFFECTIEF EN INZETBAAR

VAMPIRE FACELIFT

De Vampire Facelift is een niet chirurgische facelift waarbij je gezicht wordt geïnjecteerd met je eigen bloed. De behandeling wordt ook wel PRP facelift genoemd, vanwege de werkzame stof, Plaatjes Rijk Plasma (PRP).

VAMPIRE FACELIFT

Naast de populaire chirurgische facelift is er nu iets nieuws op de markt: de zogenaamde “vampire facelift”, ofwel een “PRP facial”. De vampire facelift is een niet-chirurgische facelift door middel van lichaamseigen fillers.

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van Plaatjes Rijk Plasma (PRP) uit je eigen bloed. Dit verrijkte plasma bevat groeifactoren die een helende en verjongende werking hebben op de huid.

Het is belangrijk om te weten dat PRP geen middel is om rimpels op te vullen. PRP stimuleert de collageenaanmaak in de huid waardoor deze jonger en strakker wordt. Wil je ook graag rimpels opgevuld hebben?

Dan is het mogelijk om de PRP facelift te combineren met hyalonzuur- of synthetische fillers. Aan de hand van de verwachtingen die je hebt zal je dit samen met de arts bespreken tijdens het consult.

prp heeft een andere werking dan een hyaluronzuur-filler. zo is het doel niet zo zeer het vullen van de rimpels, maar het stimuleren van de aanmaak van collageen in de huid. dit collageen geeft de huid zijn stevigheid terug en laat de huid jonger lijken. voor een rimpel vullende behandeling is een behandeling met een hyaluronzuur-filler of een combinatie van prp en hyaluronzuur meer geschikt.

hierbij wordt het prp met hele kleine naaldjes ondiep en gelijkmatig in het hele gezicht geïnjecteerd. de huid gaat er weer fris en gehydrateerd uitzien, maar de behandeling zal niet zo’n groot effect hebben als de facelift. naast het gezicht kan/kunnen ook het decolleté, de handen of de hals behandeld worden.

bij verminderde haargroei kan het prp met kleine naaldjes geïnjecteerd worden in de behaarde huid. de groeifactoren in het prp hebben een stimulerende werking op de haargroei.

NEEDLING | BOTOX

ESTHETISCHE BEHANDELINGEN VOOR EEN BREED PUBLIEK

Esthetische behandelingen van hoogstaande kwaliteit zijn het handelsmerk van dokter Piessens. Hij legt zich toe op toxine- en antirimpelbehandelingen voor een breed publiek – van vrouwen van middelbare leeftijd tot jonge mannen en meisjes.

Ook niet-courante behandelingen zoals rimpelbehandelingen onder de ogen, aan de neus, lippen en hals behoren tot het aanbod.

dokter piessens sectie 1.jpg | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen
dokter piessens botox fillers linkeroever antwerpen.jpg | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen

KWALITATIEVE PRODUCTEN

Dokter Piessens gebruikt enkel producten van gerenommeerde merken voor het behandelen van zijn patiënten. Op die manier bereikt hij een optimaal evenwicht tussen medisch vakmanschap en het maximale effect van kwaliteitsvolle, hoogwaardige producten.

NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS VOOR EEN AFSPRAAK

nl_BEDutch