ONS TEAM

Huidexpert EMMANUEL

Emmanuel Van Den Broeck studeerde af als verpleegkundige in 2010. Waarna hij onmiddellijk startte op de dienst cardiologie in het Middelheim ziekenhuis te Wilrijk.

Vanaf 2011 was hij actief op intensieve zorgen en spoedgevallen Middelheim.

In 2012 maakte hij een grote carierreswitch richting de thuisverpleging. Alswaar hij zijn eigen thuisverplegingsdienst ‘zorgteam de maan’ op te starten.

Momenteel is Emmanuel nog steeds actief op spoedgevallen in het Europaziekenhuis te Brussel.

Sinds 2015 ontwikkelde hij een enorme interesse voor medische tatoeages. Hij schoolde zich om tot dermatograaf. Hiermee wil hij vooral de focus leggen op patienten/ cliënten met een uiterlijke beperking. Zijn resultaten zijn verbluffend.

Ook permamete make – up is een van zijn specialiteiten.

Sinds 2018 volgende hij trainingen en bijscholingen betreft anti – aging. Hij is een krak in het analyseren van de huid en op unieke wijze een persoonlijk traject uit te werken dat het best bij je past. Met een geweldig resultaat als einddoel.

Verder specialiseerde hij zich nog in plasmalifting, cryotharapie, permanente laser ontharing.

Emmanuel kijkt uit om je te mogen ontvangen in de ES – clinic en samen met u naar de juiste behandeling te zoeken.

es clinic 02 00002 | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen
es clinic 02 00015 | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen

huidexpert sophie

Sophie Janssens studeerde af in 2001 als A1 verpleegkundige gespecialiseerd in spoedgevallen – en intensieve zorgen en dit aan de provinciale Hoge school Antwerpen.

Zij beëindigde haar studies met grote onderscheiding. 

In 2001 startte zij op spoedgevallen Sint – Vincentius Antwerpen waar zij gedurende 7 jaar zich specialiseerde in MUG – en spoed onder leiding van Dr. Druwe.

In 2008 zette zij haar werk verder op spoedgevallen UZA (Edegem).

Waar zij gedurende 7 jaar actief deelnam aan het team V – med dat destijds werd opgericht door Prof. Beaucourt.

Hierdoor kreeg zij de kans om zich ook in crisissituaties te ontplooien en actief deel te nemen aan humanitaire hulp. Die zij nog steeds een warm hart toe draagt.

In 2015 maakte zij een grote carriereswitch richting de thuisverpleging. Eerst o.l.v. Johan Vrijdaghs en later werd zij zelf coördinator van deze thuisverplegings – groep te Mechelen. 

Afgelopen jaren ontwikkelde zij een grote interesse voor schoonheid. zowel innerlijk als uiterlijk. Zorg dragen voor jezelf werd haar nieuwe slogan.

Zij volgde trainingen om zich verder te kunnen ontplooien als specialist in anti – aging en huidverjonging. Maar daarnaast volgde ze ook diverse trainingen om cliënten te begeleiden bij het vermageren in combinatie met cryotherapie.

permamente ontharing, huidanalyse, acne, pigmentatie, couperose, ………

Sophie is van mening dat iedereen uniek is en er voor elk, een ander traject nodig is. Ze verwelkomt u graag in de ES – clinic voor een eerste anamnese – gesprek.

DOKTER PIESSENS

Dokter Stijn Piessens (°14/06/1979) studeerde in 2005 met onderscheiding af als Master in de Geneeskunde aan de Universiteit van Antwerpen. Reeds tijdens zijn opleiding en carrière als huisarts, verdiepte hij zich in de mogelijkheden en technieken van de esthetische geneeskunde.

Zijn achterliggende medische expertise laat hem toe om uitmuntende resultaten te bereiken op het vlak van esthetische behandelingen. Hij begeleidt u op een warme, professionele manier bij uw esthetisch traject.

Sans titre 6.png | Es-Clinic, Medische huidkliniek in mechelen

SOORTEN BEHANDELINGEN & PRIJZEN

1 ZONE – € 115

2 ZONES – € 190

3 ZONES – € 270

BEHANDELING VOOR OVERMATIG ZWETEN

€ 440

BEHANDELING VAN TANDENKNARSEN EN OF VERSMALLING KAAK

€ 230

LIPVERGROTING

1 CC – € 255

TRAANGOOT

1 CC – € 305

NEUSCORRECTIE

1 CC – € 305

NEUSLIPPENPLOOI

1 CC – € 235

HAPPY LIFT – € 765

LIQUID FACELIFT

3 CC HA € 640

2 CC HA € 495

1 CC HA € 255

KAAKLIJN LIFT

3 CC HA € 640

2 CC HA € 495

1 CC HA € 255

VAMPIRE FACELIFT

€ 370 

VOOR VERMINDERDE HAARGROEI € 270   PER BEHANDELING

(BTW INCL 21%)

NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS VOOR EEN AFSPRAAK

nl_BEDutch