Medische peeling in Mechelen

TIEN JAAR JONGER ZONDER CHIRURGIE

Wilt u graag een medische peeling laten uitvoeren in Mechelen tegen acne, pigmentvlekken, littekens of andere onregelmatigheden? Dan heeft u in ES-Clinic een goede huidkliniek gevonden. Wij hebben verschillende soorten peelings, aangepast aan elk type huid. Uw huid ziet er binnenkort weer stralend uit!

Vragen over onze behandelingen?

huid ES - clinic

De ideale plaats voor een medische peeling in Mechelen

Iedereen heeft het liefst een zuivere en egale huid. Helaas is dat nog niet zo vanzelfsprekend. Vaak volstaan de reinigingsproducten en crèmes die u in de winkels vindt ook niet om uw huid grondig te verbeteren. Wil dit dan zeggen dat er helemaal geen oplossing is? Integendeel. In onze medische huidkliniek in Mechelen kunt u uw huid laten behandelen met een medische peeling voor een gladde, zachte en gezonde huid. Medische peelings zijn een effectief middel om bijvoorbeeld acne te behandelen. Ook littekens verminderen behoort tot de opties. Of wilt u rimpels of pigmentvlekken laten behandelen? Voor al deze huidproblemen is er een medische peeling. Als dé huidspecialist in Mechelen weten wij perfect welke peeling het meest effectief is voor uw huidklachten. Uiteraard bieden wij daarnaast nog vele andere behandelingen aan, niet alleen voor huidverbetering maar ook voor huidverjonging.

Ga voor een gave huid

Heeft u interesse om zo’n medische peeling uit te proberen? Kom dan eens langs bij ons in Mechelen om te bespreken welke oplossing geschikt is voor uw huidklachten. Stuur hiervoor een bericht naar info@es-clinic.be, bel naar 015262626 of vul ons contactformulier in. Onze kliniek ligt op wandelafstand van het station Mechelen-Nekkerspoel. U kunt ons dus heel gemakkelijk bereiken, ook als u niet in Mechelen woont.

Contacteer ons

nl_NLDutch