Huidanalyse in Mechelen

TIEN JAAR JONGER ZONDER CHIRURGIE

Zoekt u een goede huidspecialist voor een huidanalyse in Mechelen of in de provincie Antwerpen? Kom dan langs bij ES-Clinic. Onze huidkliniek in Mechelen voert een zeer geavanceerde huidanalyse uit waarbij we huidaandoeningen al kunnen detecteren nog voor ze zichtbaar zijn. Zo kunnen we u een zeer gerichte behandeling aanbieden om uw huid te verbeteren en huidaandoeningen te vermijden.

Vragen over onze behandelingen?

huid ES - clinic

De meest gerichte huidanalyse in Mechelen en Antwerpen

De toestand van uw huid valt niet altijd aan de huid zelf af te lezen. Onze huid bestaat immers uit verschillende lagen. Wat wij zien, is dus slechts het topje van de spreekwoordelijke ijsberg, of in dit geval het topje van de huid. Gelukkig zijn er wel technieken om de toestand van alle huidlagen te inspecteren. Onze medische huidkliniek in Mechelen, in de provincie Antwerpen, voert een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uit met de Lightskin™, een apparaat dat de verschillende huidlagen in slechts 20 seconden in kaart brengt en analyseert. Zo kunnen we een zeer gerichte behandeling opstarten voor uw huidverbetering. Uw huid zal u dankbaar zijn! Onze huidkliniek heeft bovendien een heel scala aan behandelingen voor allerlei huidaandoeningen. Van carbonpeeling tot microneedling, wij doen alles om uw huid zo gezond en mooi mogelijk te maken. Ook behandelingen zoals laserontharing voeren wij uit. U kunt zelfs terecht in ons labo voor bloedafnames. Kortom, wij zijn de meest geschikte huidspecialist in Mechelen en bij uitbreiding heel Antwerpen voor uw huidanalyse.

Breng uw huid in kaart

Wilt u graag een professionele huidanalyse laten uitvoeren in Mechelen? Maak dan snel een afspraak bij ons door te bellen naar 015262626 of door een e-mail te sturen naar info@es-clinic.be. We hebben ook een handig contactformulier. Onze kliniek ligt op een boogscheut van het station van Mechelen-Nekkerspoel, dus wij zijn ook gemakkelijk te bereiken vanuit andere steden. We zien elkaar snel voor uw huidanalyse!

Contacteer ons

nl_NLDutch