Littekens behandelen in Mechelen

TEN YEARS YOUNGER WITHOUT SURGERY

Wilt u uw littekens laten behandelen door een huidspecialist in Mechelen of in regio Antwerpen? Huidkliniek ES-Clinic heeft meerdere technieken om littekens te behandelen. Wij zorgen ervoor dat uw littekens zoveel mogelijk verminderd worden, zodat ze haast niet meer zichtbaar zijn. Straks ziet uw huid er egaler uit dan ooit tevoren!

Vragen over onze behandelingen?

huid ES - clinic

Littekens efficiënt en goedkoop behandelen in Mechelen

Iedereen heeft wel littekens. Vaak zijn deze klein en vervagen ze vanzelf mettertijd. Soms is het echter gewenst om ze te laten behandelen vanwege hun grootte of hun positie. Onze medische huidkliniek in Mechelen, in de provincie Antwerpen, biedt meerdere behandelingen voor littekens aan. Zo hebben we verschillende medische peelings die de huid normaliseren van binnenuit en zo littekens grondig verminderen. We behandelen littekens ook met LED-therapie. Daarnaast is microneedling eveneens een goede techniek om littekens te behandelen. Na een huidanalyse kijken we welke behandeling aangewezen is voor uw huid en littekens. Of wilt u liever uw litteken laten camoufleren met een medische tatoeage? Dat is ook mogelijk! Uiteraard verzorgen wij ook andere vormen van huidverbetering en huidverjonging in onze kliniek in Mechelen, nabij Antwerpen. Wij doen alles om uw huid er weer stralend te laten uitzien!

MAKE AN APPOINTMENT

Wilt u uw littekens het liefst zo snel mogelijk laten behandelen? Maak dan een afspraak bij ons in Mechelen op het telefoonnummer 015262626, via info@es-clinic.be of via ons contactformulier. Onze kliniek ligt zeer dicht bij het station van Mechelen-Nekkerspoel. We zijn dus gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Antwerpen of zelfs elders in Vlaanderen.

Contacteer ons

en_USEnglish