ES-CLINIC

TEN YEARS YOUNGER WITHOUT SURGERY

Medische huidkliniek in Mechelen

Bent u op zoek naar een medische huidkliniek in Mechelen of in regio Antwerpen voor uw huidklachten? Dan is ES-Clinic in Mechelen de huidkliniek die u zoekt. Dankzij jarenlange medische scholing weten wij alles over huid en hoe we die zo mooi en gezond mogelijk houden. Wij doen er alles aan om uw huid weer zuiver, egaal en glad te maken en aan al uw wensen te voldoen. Bij onze medische huidkliniek krijgt u enkel waar voor uw geld!

2 5 | es-clinic.be, Health & Skin care

De beste medische huidkliniek in Mechelen en Antwerpen

Binnen onze behandelingen die onze medische huidkliniek aanbiedt is er een enorme variëteit zowel qua doel als qua techniek. Zo hebben we heel wat behandelingen gericht op huidverbetering, bijvoorbeeld ter verbetering van acne, pigmentvlekken of littekens. Dit doen we door middel van medische peelings, een carbonpeeling, LED-therapie, microneedling of zelfs cupping. Onze huidkliniek in Mechelen heeft ook verschillende behandelingen voor huidverjonging, van klassieke botox tot plasma lifting, 7D HIFU of CO2-therapie. Maar ook zaken als laserontharing, ice sculptor of medische tatoeages behoren tot ons aanbod. En dat is nog maar het topje van de ijsberg! Een volledig overzicht van al onze behandelingen vindt u op een andere pagina. Om die reden durven wij onszelf de beste medische huidkliniek van Mechelen en zelfs van Antwerpen te noemen.

De huidspecialist die u met al uw problemen helpt

Een huidkliniek is niet compleet zonder huidspecialisten. Onze medische huidkliniek in Mechelen, in de provincie Antwerpen, werd opgericht door Emmanuel Van Den Broeck en Sophie Janssens. Emmanuel Van Den Broeck studeerde af als verpleegkundige in 2010, waarna hij onmiddellijk startte op de dienst cardiologie in het Middelheim ziekenhuis te Wilrijk. Vanaf 2011 was hij actief op intensieve zorgen en spoedgevallen Middelheim. In 2012 maakte hij een grote carrièreswitch richting de thuisverpleging. Daarop besloot hij zijn eigen thuisverplegingsdienst ‘Zorgteam De Maan’ op te starten. Momenteel is Emmanuel nog steeds actief op spoedgevallen in het Europaziekenhuis te Brussel. Sinds 2015 ontwikkelde hij een enorme interesse voor medische tatoeages. Hij schoolde zich om tot dermatograaf. Hiermee wil hij vooral de focus leggen op patiënten/cliënten met een uiterlijke beperking. Zijn resultaten zijn verbluffend. Ook permanente make-up is een van zijn specialiteiten. Sinds 2018 volgde hij trainingen en bijscholingen over anti-aging. Hij is een krak in het analyseren van de huid en op unieke wijze een persoonlijk traject uitwerken dat het best bij u past, met een geweldig resultaat als einddoel. Verder specialiseerde hij zich nog in plasmalifting, cryotharapie en permanente laserontharing. Emmanuel kijkt ernaar uit om u te mogen ontvangen in de medische huidkliniek in Mechelen en samen met u naar de juiste behandeling te zoeken.

Een huidspecialiste met een bijzonder parcours

Sophie Janssens studeerde af in 2001 als A1 verpleegkundige gespecialiseerd in spoedgevallen en intensieve zorgen en dit aan de provinciale Hogeschool Antwerpen. Ze beëindigde haar studies met grote onderscheiding. In 2001 startte zij op spoedgevallen Sint-Vincentius Antwerpen waar zij gedurende zeven jaar zich specialiseerde in MUG en spoed onder leiding van Dr. Druwe. In 2008 zette zij haar werk verder op spoedgevallen UZA (Edegem), waar zij gedurende zeven jaar actief deelnam aan het team V-med dat destijds werd opgericht door Prof. Beaucourt. Hierdoor kreeg zij de kans om zich ook in crisissituaties te ontplooien en actief deel te nemen aan humanitaire hulp, iets wat zij nog steeds een warm hart toedraagt. In 2015 maakte zij een grote carrièreswitch richting de thuisverpleging. Dit deed zij eerst onder leiding van Johan Vrijdaghs en later werd zij zelf coördinator van deze thuisverplegingsgroep te Mechelen. Afgelopen jaren ontwikkelde zij een grote interesse voor schoonheid, zowel innerlijk als uiterlijk. ‘Zorg dragen voor jezelf’ werd haar nieuwe slogan. Zij volgde trainingen om zich verder te kunnen ontplooien als specialist in anti-aging en huidverjonging. Maar daarnaast volgde ze ook diverse trainingen om cliënten te begeleiden bij het vermageren in combinatie met cryotherapie. Of u nu bij ons komt voor permanente ontharing, een huidanalyse, acne, pigmentatie, couperose of nog iets anders, Sophie is van mening dat iedereen uniek is en er voor elk een ander traject nodig is. Ze verwelkomt u graag in onze medische huidkliniek in Mechelen voor een eerste anamnesegesprek. Ontdek ook zeker de andere artsen in onze huidkliniek.

Kies voor het beste resultaat

Is uw interesse al helemaal gewekt om uw huidklachten of -wensen te laten behandelen in onze medische huidkliniek in Mechelen? Bekijk dan snel ons volledige aanbod en maak zeker een eerste afspraak. We kijken dan samen welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. Onze huidkliniek ligt aan het station van Mechelen-Nekkerspoel. U geraakt dus vlot bij ons vanuit heel de provincie Antwerpen of zelfs elders in Vlaanderen. Er is dus geen reden om niet naar onze medische huidkliniek in Mechelen te komen!

1 5 | es-clinic.be, Health & Skin care
Sans titre 5 | es-clinic.be, Health & Skin care

NURSE FROM DOCTOR BEAUCOURT'S TEAM JOINS E.S. CLINIC

MECHELEN - For seven years, Sophie Janssens (44) was active as a nurse in the V-med team, the Flemish Medical Intervention Team founded by Emergency Physician Luc Beaucourt to provide prompt assistance in disaster areas. Today however, together with fellow nurse Emmanuel Van Den Broeck (37), she offers a very different kind of assistance. They both launched in Mechelen the E.S. Clinic, a medical-aesthetic clinic that focuses on skin rejuvenation among others. Sophie explains that they "want to make people feel good, without surgery,"... READ MORE

CHOOSE YOUR TREATMENT

LATEST TREATMENTS AT ES-CLINIC

BEAUTY ON A WHOLE NEW LEVEL WITH LIGHTSKIN™

What if you could detect skin problems even before they appear, and furthermore prevent them with the right treatment?

With Lightskin™, we perform a scientifically based skin analysis in only 20 seconds. You can immediately see how the several skin layers really look like, and consequently we are able to adapt your treatment in a very targeted way.

And isn’t a visible result the best way to create a trust-worthy relationship?

Starting from €40 (VAT incl.)

3 5 | es-clinic.be, Health & Skin care
en_USEnglish