LUMI 8 LED

Het beste CE MED LED toestel op de markt! De Lumi 8 LED is een handsfree, CE medisch goedgekeurd LED toestel voor intens huid verbeterende behandelingen voor alle huidtypes.

 

Behandelt een brede waaier aan huidproblemen

Lumi8 mesoestetic aestheticsolutions 6596 | es-clinic.be, Health & Skin care

Anti-aging, huidverstrakking, acne, pigmentvlekken, striemen, littekens, doffe teint, couperose en rosacea, vergrote poriën, wondheling: allemaal huidproblemen die doeltreffend behandeld kunnen worden met de Lumi 8 LED. Hoe werkt het precies? De techniek van Lumi8 heet “photo regulation”: LED-licht dringt in de huidcellen en wordt omgezet in celenergie.

 

Deze vernieuwde celenergie zorgt voor de vorming van nieuw collageen, een verbeterde doorbloeding, de stimulatie van de fibroblasten, de verhoging van de stofwisseling, een detox effect en de onderdrukking van het MMP1 (een enzym dat het collageen afbreekt).

IPL en laserbehandelingen produceren warmte. Deze warmte kan inflammatie veroorzaken in de huidcellen en de behandeling pijnlijk maken. De LED-lichttechnologie van Lumi8 daarentegen levert enkel veilig en puur licht op de huid zonder warmte effect. Hierdoor worden behandelingen mogelijk op een aangename en veilige manier, zonder herstelperiode en neveneffecten, die huidversteviging, huidverjonging en wondheling ondersteunen en uitvoeren.

 

In detail:

590 nm: voor behandelingen met geel licht voor huidverjonging en -versteviging630 nm: voor behandelingen met rood licht voor wondheling, huidherstel, pigmentatie, couperose & rosacea, acné en psoriasis.
830 nm: voor de behandeling met NIR (bijna Infrarood licht, dit wordt enkel gebruikt in programma 1).
een combinatie van 590 & 630 nm: de ultieme behandelingen met rood en geel licht voor huidverjonging, huidversteviging en lifting.

Het LUMI 8 toestel is bovendien uitgerust met de gepatenteerde Power Wave Cycle waardoor de huid constant gestimuleerd wordt door de lichtenergie via een unieke cyclus. Bij andere systemen zonder deze pulse cyclus gebeurt er niets meer na 15 minuten , maar Lumi8 overstijgt dit natuurlijke verschijnsel door middel van de gepatenteerde Power Wave Cycle, waardoor men veel vlugger resultaat kan verkrijgen.

De LUMI 8 mag gebruikt worden bij alle huidtypes en huidproblemen.

Lumi 8 mesoestetic aestheticsolutions 6650.png 1 | es-clinic.be, Health & Skin care

Uniek & exclusief totaalconcept

Unieke resultaten:

faceµ | es-clinic.be, Health & Skin care

corona centrum de maan

onderneming Zorgteam De Maan (BE0830 824 301)

WIJ NEMEN COVID TESTEN AF

Waar?

wanneer?

Opgelet:

U kan het resultaat van de covid test verwachten tussen 24 en 48 uur.
Het resultaat komt via E-patient. U krijgt hiervoor een e-mail.